Önéletrajz és motivációs levél fordítása németre

Aki magyarországi multinacionális cégnél szeretne elhelyezkedni vagy külföldön tervez munkát vállalni, annak megnyerő álláspályázatot kell benyújtania, hogy a pályázók erős versenyében megkapja a megpályázott pozíciót.

Ha német nyelven kell pályáznia, és úgy érzi, érdemes lenne egy tapasztalt fordítóval lefordíttatni vagy átnézetni az önéletrajzát és a motivációs levelét, forduljon hozzám bizalommal. Álláspályázati anyagok fordításában, lektorálásában és összeállításában többéves tapasztalattal rendelkezem, így pályázata jó kezekben van.

Ha külföldi munkavállalást tervez, vállalom a pályázati anyag, az ún. Bewerbungsmappe összeállítását is.

Kérjen árajánlatot. Küldje el életrajzát és motivációs levelét. Ha magyar nyelvű pályázati anyagát küldi el nekem, és fordítást kér, akkor elképzelhető, hogy a magyar nyelvű pályázatot előbb módosítjuk, tökéletesítjük, és azt követően készül el a fordítás. Ezért mindenképpen célszerű felvennie velem a kapcsolatot. Az álláspályázatok esetében ugyanis nem jó döntés az, ha egy olyan pályázati anyagot fordítunk le németre, amelynek magyar nyelvű eredeti változatán is lenne mit javítani.

Ha német nyelvű önéletrajzot és motivációs levelet szeretne lektoráltatni, nyelvileg és stilisztikailag ellenőriztetni, akkor is érdemes a magyar nyelvű anyagot is mellékelnie e-mailjéhez. Ha sok a hiba a német nyelvű pályázatban, akkor azonban újra le kell fordítani a szövegeket. Éppen ezért szükséges az e-mailben történő konzultáció.

A fordítás és a lektorálás során is többször tartunk konzultációt, hiszen az álláspályázat mindenki esetében nagyon egyéni. Ezért fordítás közben is felmerülhet még egy sor kérdés, amelyek tisztázása után jobb fordítás készülhet.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérhet árajánlatot szakmai önéletrajz és motivációs levél fordítására vagy lektorálására:

Árajánlat kérés

 

  Név (kötelező)

  E-mail (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Kérjük, válasszon szolgáltatást:

  Forrásnyelv kiválasztása*

  MagyarNémet

  Célnyelv kiválasztása*

  MagyarNémet

  Magyar CV / motivációs levél csatolása (max. 3Mb - engedélyezett fájltípusok: doc, docx, rtf, txt, pdf)

  Német CV / motivációs levél csatolása (max. 3Mb - engedélyezett fájltípusok: doc, docx, rtf, txt, pdf)

  Tervezett határidő:

  Megjegyzés az ajánlatkéréshez: